Studenții de la UTM au participat la un training organizat de Fundația pentru Educație Financiară „OK”

ftftft

În contextul Săptămânii Educației Financiare, pe data de 23 martie 2021, studenții programelor de studii „Marketing şi logistică” și „Business şi administrare” din cadrul Facultății Inginerie Economică şi Business a UTM, au participat la trainingul organizat de Fundația pentru Educație Financiară „OK”.

Trainerii Fundației cu o bogată experiență în domeniul educației financiare, Tatiana GAUGAŞ şi Greta HÎNCU, întru-un mod foarte interactiv, le-au vorbit studenților despre pilonii de bază ai educației financiare, au prezentat metode accesibile pentru planificarea bugetului personal și au recomandat pașii de urmat spre siguranța financiară. Studenții au manifestat interes sporit pentru informația prezentată și s-au implicat activ în activitățile propuse de traineri. Cu certitudine a fost realizat obiectivul evenimentului, și anume sporirea gradului de educație financiară a studenților și dezvoltarea abilităților în gestionarea eficientă a banilor.

Mulțumim Fundației pentru Educație Financiară „OK” pentru colaborare și contribuție la viitorul și bunăstarea tinerii generații de studenți.

„Fondată sub patronajul Mobiasbanca – OTP Group S.A., Fundația pentru Educație Financiară „OK” este un proiect unic în Republica Moldova, o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, care își propune să contribuie la creșterea gradului de educație financiară a populației. Obiectivul Fundației este de a susține și promova o atitudine financiară responsabilă în rândul copiilor, tinerilor și adulților din Republica Moldova. Dezvoltă aptitudini financiare, economice și de gestionare a resurselor, astfel încât fiecare participant să conștientizeze modul în care banii sunt cheltuiți, economisiți, împrumutați, investiți.”


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente