Studenții de la UTM au aflat mai multe despre analiza contabilă de la profesorul Ciprian Apostol

6-3-1030×771

Studenții Facultății Inginerie Economică și Business din cadrul UTM au avut ocazia să urmărească o inedită prezentare online a profesorului român, bun prieten al UTM, dr., conf. univ. Ciprian APOSTOL de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași – „ANALIZA Contabilă”, care s-a înscris perfect în contextul disciplinei de studii „Bazele Contabilității”, predată la FIEB, anul I.

Devenind astăzi o premisă importată, dar și o necesitate, oportunitatea învățământului online ar putea fi valorificată prin stabilirea relațiilor de colaborare și consolidare a parteneriatelor atât cu cadre didactice, profesori de peste hotare, cât și cu agenți economici.

În acest context, sub egida Departamentului Economie și Management, FIEB, pe 22 martie 2021, a fost organizată o prelegere în format online la „Bazele Contabilității” (titulară: conf. univ., dr. Neli MUNTEAN) pe tema „ANALIZA Contabilă”. Lecția a avut scopul de a dezvolta cunoștințe în domeniul contabilității prin crearea unui cadru propice dezbaterilor și schimbului de opinii.

Astfel, studenții FIEB au fost surprinși cu o prezentare online în domeniul contabilității, intitulată sugestiv: „ANALIZA Contabilă”. O abordare complexă, motivațională despre importanța și rolul raționamentului contabil asupra fiecărei operațiuni economice. Prelegerea a fost ținută de către conf. univ., dr., Ciprian APOSTOL, un bun prieten al UTM, care, anterior, a participat la conferințele științifice din cadrul UTM.

Exprimăm mulțumiri alese profesorului invitat, conf. univ., dr. UAIC, România, Ciprian APOSTOL, care a acceptat să vorbească atât de interesant despre povestea ce stă din spatele cifrelor, studenților anului I, FIEB.

Formarea unor buni contabili, manageri și economiști presupune dezvoltarea unor competențe profesionale și complementare ce le-ar asigura avantaje competitive la angajarea în câmpul muncii. În acest context, organizarea a astfel de lecții trebuie apreciată, ca fiind o inițiativă cu impact pozitiv asupra creșterii profesionalismului și afirmării creativității studențești, care în mare măsură va afecta rezultatele activității academice a studenților pe viitor.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente