Mesajul conducerii unei grădinițe din capitală, după ce a decedat o educatoare din cauza COVID-19: „Păstrați-ne”

voinicel

Conducerea unei grădinițe din capitală cere părinților să nu aducă copiii la grădiniță dacă cineva din familie prezintă simptome de COVID-19. Acest lucru se întâmplă după ce o educatoare din cadrul instituției a decedat din cauza coronavirusului. 

Conducerea grădiniței „Voinicel” a venit cu un mesaj pe pagina de Facebook în care anunță că a decedat educatoarea Aurelia Grigoriș din cauza COVID-19. Totodată, în mesaj părinții sunt atenționați să fie responsabili și sinceri atunci când aduc copiii în instituție.

„Suntem cu toții în șoc, mai avem cadre didactice care se lupta cu virusul, situația din țară cred că o cunoașteți, vă oblig să fiți responsabili, nu aduceți copilul la grădiniță dacă cineva din familie prezintă simptome, să-mi fie iertată îndrăzneală, dar întotdeauna m-am gândit la copii, acum e cazul să-mi apăr angajații, reiterez: nu aduceți copilul dacă cineva din familie prezintă simptome, fiți sinceri cu Dumneavoastră , dar și cu noi, păstrați-ne…, nu este un mesaj dur…, e strigător la cer ce s-a întâmplat…, multă sănătate vă doresc și înțelepciune…, mulțumesc”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Amintim că autoritățile naționale au decis reluarea lecțiilor fizice în instituțiile preșcolare, școlare și universitare din întreaga țară, începând cu 16 martie.


Până la momentul de față, în Moldova au fost confirmate 204 463 de cazuri COVID-19. Dintre acestea, 178 322 de persoane s-au tratat, iar 4 330 au murit. Vezi harta evoluției COVID-19 în Moldova AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente