Atunci când ceramica prinde viață. „Divinity Ceramics” îmbină pământul, apa, aerul și focul pentru a obține produse inedite

FotoJet (1)

Fondată în Moldova în 2018, Divinity Ceramics este „o colaborare sinceră între două surori de suflet care și-au găsit pasiunea în măiestria ceramică”, scriu fondatoarele proiectului. Folosind un stil unic de execuție, produsul finit este format din patru elemente de bază: pământ, apă, aer și foc, dar există un al cincilea element, cel mai decisiv, și anume iubirea.

Divinity Ceramics creează articole decorative din ceramică pentru casă și grădină cu design unic, lucrate manual. Printre colecțiile prezentate se regăsesc cupe, farfurii, sfeșnice, boluri, vaze, oglinzi, candelabre și altele care pot fi efectuate și la comandă, cu inițialele cumpărătorului sau de culori dorite.

Dacă vrei să încerci ceva nou și să dai frâu liber creativității, Divinity Ceramics oferă și oportunitatea de a participa la diverse workshop-uri, în cadrul căroră vei putea face acest lucru. Chiar dacă nu ai experiență în domeniu, argila este maleabilă și flexibilă, iar timpul petrecut în studio îți va oferi câteva ore de liniște sufletească, o nouă experiență și, în plus, un produs realizat manual.

Articolele pot fi cumpărate online sau direct din magazin și pot fi livrate și în afara țării. Prețurile variază între 270 și 5 000 de lei în funcție de mărimea și complexitatea lucrării. În plus, pentru cei care sunt în căutarea unui cadou special, Divinity Ceramics oferă și certificate cadou cu suma dorită.

Pentru mai multe detalii, poți accesa site-ul Divinity Ceramics, pagina de Facebook sau de Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente