Meci de foc în Champions League. Atlético Madrid, față în față cu cei de la Chelsea

487502765.0
Foto: https://weaintgotnohistory.sbnation.com/

Oaspeți de lux la București. Arena Națională va găzdui meciul dintre Atlético Madrid și Chelsea Londra din această seară. Tot azi, de la 22.00, este programat și al doilea meci al optimilor Ligii Campionilor UEFA, unde Lazio se va duela cu campioana ediției trecute, Bayern München.

În ultimele meciuri jucate, ambele echipe s-au încâlcit în campionat și au prezentat rezultate modeste. Chelsea Londra a scos doar un egal cu Southampton, scor 1-1. Nici Atlético nu a avut o prestație mai bună și s-a încurcat cu Levante, suferind o înfrângere cu 0-2.

Echipa lui Diego Simeone a venit la București fără cinci jucători din lotul de bază. Cu toate acestea, antrenorul celor de la Atlético a declarat, într-un interviu pentru UEFA, că elevii lui sunt pregătiți pentru a obține un rezultat pozitiv.

„Suntem aici pentru a câștiga din nou împotriva unei echipe puternice. Ei știu cum gândim, dar noi nu ne vom schimba stilul de joc”, a declarat tehnicianul.

Motivația și încrederea într-un rezultat pozitiv nu lipsește nici în tabăra londonezilor. Căpitanul celor de la The Blues, César Azpilicueta, a afirmat că echipa sa este focusată doar pe câștig în această seară. De asemenea, noul antrenor Thomas Tuchel privește pozitiv la rezultat și spune că elevii lui vor face o treabă bună pe teren.

„Este un test mare. Sunt o echipă cu experiență la acest nivel și au un antrenor cu experiență. Vom scoate tot ce este mai bun din noi”, a afirmat dânsul.

Amintim că, de-a lungul timpului, cele două echipe s-au mai întâlnit de șase ori. Ibericii au câștigat odată, londonezii s-au impus de două ori, iar trei partide s-au încheiat la egalitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente