Pășește în noua eră alături de AIESEC și devino voluntar chiar astăzi!

resized

Întâlnește primăvara cu noi forțe alături de AIESEC in Moldova. Devino membru al unei dintre cele mai mari rețele studențești din lume și descoperă potențialul din tine.

Organizația internațională AIESEC își deschide ușile pentru noi membri! Acum ai posibilitatea să-ți dezvălui calitățile de leadership în unul dintre cele șase departamente:
# Marketing & PR – vei învăța diferite strategii de planificare, promovare, tehnici de ilustrații și programe;
# Finanțe și Legalitate – vei afla cum să gestionezi corect și eficient resursele financiare;
# Resurse Umane – vei învăța cum să recrutezi oamenii potriviți și să te asiguri de creșterea lor în cadrul organizației, vei organiza evenimente și diverse festivități;
# Stagii Externe – vei învăța cum să recrutezi tineri locali și cum să le vinzi proiectul potrivit pentru o experiență în străinătate;
# Stagii Interne – interacțiune cu o mulțime de culturi din toată lumea pentru a selecta voluntari internaționali pentru proiecte locale;
# Relații Externe – cooperarea eficientă cu organizații și companii pentru crearea parteneriatelor cu beneficii comune.

Astfel, tânărul din tine își va valorifica potențialul pentru liderul din viitor

Te îndrumăm să faci parte din cei peste 50 000 de membri activi. Platforma internațională AIESEC este prezentă în 126 de țări ale lumii și promovează voluntariatul, în special pentru tineri.
Atât la nivel global, cât și local, organizația a implementat o serie de proiecte destinate elevilor și studenților, care au drept scop dezvoltarea potențialului uman prin intermediul direcțiilor de leadership.

AIESEC este partener și cu Organizația Națiunilor Unite, cu ajutorul căreia organizează proiecte pentru soluționarea problemelor globale și dezvoltarea durabilă prin intermediul tinerilor lideri. Organizația are parte de o cultură bazată pe valori și competențe și îți oferă posibilitatea de a învăța lucruri utile din orice domeniu ales în cadrul celor șase departamente.

Te poți înscrie până pe 5 martie 2021, ora 23.59 prin intermediul acestui formular, iar dacă ai nevoie de mai multe detalii, poți accesa site-ul AIESEC, pagina de Facebook sau Instagram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Aliona Popov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente