Încă doi medici au decedat din cauza COVID-19. Ei au activat în cadrul Penitenciarului nr. 16 și la Sanatoriul „Constructorul”

lumânare

Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut doi specialiști din cauza COVID-19. Este vorba despre medicul Georgeta Răileanu, care era imagistă la Penetenciarul nr.16 și Grigore Bazarnîi, medic la Sanatoriul Preventoriu „Constructorul”.

„MSMPS anunță despre trecerea la cele veșnice a dnei Georgeta Răileanu de 72 ani, care activa în calitate de medic imagist la Penitenciarul nr. 16. Dna Răileanu a fost internată la Spitalul de Stat, pe data de 1 februarie. Regretăm nespus pierderea dnei Răileanu, care s-a dedicat sistemului medical cu responsabilitate, profesionist și dedicație. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se arată în comunicat.

Tot aici Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale scriu cu regret despre pierderea medicului Grigore Bazarnîi care activa în calitate de medic la Sanatoriul Preventoriu „Constructorul”.

Sistemul medical este profund îndurerat de pierderea domnului Grigore Bazarnîi, de 82 ani, care activa în calitate de medic la Sanatoriul Preventoriu «Constructorul».  Domnul Bazarnîi a fost internat la SCM «Sfânta Treime», pe data de 29 ianuarie. Suntem alături de familia îndurerată. Să-i fie țărâna ușoară!”, se arată în comunicatul MSMPS.

Până la ziua de azi, 83 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente