Puteți îndeplini dorințele a 150 de copii de la centrele de plasament din Moldova. Ce-și doresc copii și cum vă puteți implica

campanie11

Ask a MOM lansează o campanie caritabilă în colaborare cu A1 Marketplace pentru a îndeplini dorințele a mai multor copii din centrele de plasament din Republica Moldova.

„Ask a MOM vine cu o inițiativă pentru a sprijini activitatea caritabilă a comunității noastre. Astfel, cei ce doresc să facă parte din campanie se pot implica prin cumpărarea cadourilor din numele lor pentru copiii din familii vulnerabile sau copiii cu necesități speciale, prin intermediul instrumentului Gift Registry de pe platforma a1.md, iar în urma tuturor cadourilor cumpărate și trimise, A1 Marketplace va dona 5% din valoarea totală a vânzărilor de cadouri comunității Ask a Mom, care va folosi banii pentru a ajuta una sau mai multe familii care au nevoie de ajutor.

Instrumentul Gift Registry funcționează ca un catalog de cadouri, care poate fi creat ca listă de dorințe, iar oricine are acces la această listă poate cumpăra unul sau mai multe produse care vor fi oferite copiilor. Este momentul perfect pentru a aduce zâmbete pe chipurile copiilor. Cumpără cadouri din lista Gift Registry creată de comunitatea Ask Mom Moldova pe A1 Marketplace, iar noi vom contribui cu o donație pentru o cauză nobilă. Mai multe detalii pe Ask a Mom Facebook și A1 Marketplace.”  spune Alicia Valcov, una din fondatoarea comunității Ask a Mom.

Dupa vizitele de la centrele de plasament a fost adunată o listă cu dorințele copiilor, dar si necesitățile centrelor.

„Am vrea enorm să reușim să le îndeplinim dorințele! Sunt in total 150 de copilași în listă. Am organizat-o să fie mai ușor, cu ajutorul celor de la a1.md care, la rândul lor, se alătură campaniei și vor dona 5% din vânzări pentru alt caz: o casă pentru Veronica, o mămică cu 5 copii.

Pentru asta am pregătit instrucțiuni simple ce v-ar ajuta sa fiți parte a acestui proiect minuant” adaugă Alici.

#1. Vă înregistrați pe site cu adresa de email,
#2. Accesați lista.
#3. Alegeți cadoul pe care doriți sa îl cumpărați;
#4. Alegeți cantitatea produsului;
#5. Coborâți în jos și Selectați „Adaugă în cos’’;
#6. Selectați apoi „Procesare”;
#7. La metode de plată neapărat indicați în dreapta CODUL PROMO “askamom” pentru livrarea gratuită a produsului;
#8. Selectați metoda de plata.
#9. Finalizarea comenzii
#10. Pentru livrarea gratuită folosiți promocod-ul askamom Adresa de livrare: Ask a Mom

„Toate cadourile vor ajunge la depozitul celor de la a1.md MarketPlace, iar de acolo noi le vom prelua și le vom duce la copii.

Important. Pentru livrarea gratuita folositi promocod-ul askamom Adresa de livrare: Ask a Mom” conchide Alicia.

Mai multe detalii vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente