„Drumuri blocate din cauza zăpezii nu sunt.” Cum se circulă pe traseele naționale

ipiccy_image (15)

După mai multe zile cu temperaturi primăvăratice, iarna își intră din nou în forță. Pe parcursul nopții și dimineții în mai multe regiuni a țării a nins. Autoritățile nu au fost luate prin surprindere de această dată, Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP a anunțat că drumuri blocate din cauza zăpezii, deocamdată, nu sunt. 

„În Centrul și Nordul țării ninge slab, trasee sau drumuri blocate din cauza zăpezii nu sunt, însă carosabilul este alunecos din cauza ploilor din seara și noaptea trecută. Acestea sunt prelucrate cu materiale antiderapante”, se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a Inspectoratului.

Totodată, polițiștii de patrulare recomandă șoferilor să circule cu prudență, iar părinților să supravegheze copiii, care astăzi se vor bucura de zăpadă.

Amintim că în acest weekend ne așteaptă temperaturi cu minus. Bunăoară, maxima ziua pentru sfârșit de săptămână va oscila între -3 şi +2 grade Celsius, respectiv 0-5 grade Celsius. Minima aerului pentru astăzi va oscila între 0 şi -5 grade, iar în următoarele nopți ne așteaptă minime de până la -7 grade Celsius.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente