Aleksei Navalnîi a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare. Acesta ar urma să fie eliberat în anul 2023

12345

Aleksei Navalnîi a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare. Asta au decis astăzi magistrații ruși, iar potrivit hotărârii judecătorești, acesta trebuie să fie ținut într-o colonie cu regim general, anunță presa din Rusia.

Navalnîi va trebui să stea în închisoare trei ani și jumătate, într-o colonie de regim general, iar termenul îi va fi redus cu zece luni datorită faptului că a fost plasat sub arest la domiciliu. Respectiv, termenul general va fi de doi ani și opt luni.

Conform actualei decizii, Navalnîi va fi eliberat în 2023.


Reamintim că protestele în Rusia se desfășoară deja al doilea weekend la rând. Oamenii ies în sprijinului lui Aleksei Navalnîi după ce acesta a fost arestat.

În a doua zi după arestul lui Navalnîi, Fondul pentru lupta împotriva corupției (ФБК) a publicat o investigație despre castelul lui Putin situat lângă orașul Ghelendjik, pe malul Mării Negre. În trei zile, filmul a adunat peste 67 de milioane de vizualizări.

Vă amintim că Aleksei Navalnîi a revenit în Rusia din Germania cu două săptămâni în urmă. El s-a aflat acolo timp de jumătate de an, fiind internat în spital după ce a fost otrăvit cu Novichok.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente