Peste 700 de elevi din Chișinău se află în autoizolare din cauza COVID-19

Copii-la-scoala-cu-masca-920×613

Conform ultimelor date actualizate, la data de 21 ianuarie, numărul elevilor testați pozitiv cu COVID-19 este de 66, iar 763 de elevi au fost plasați în regim de autoizolare. 45 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus și 20 se află în izolare.

Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus opt de persoane, iar alte șapte se află în autoizolare.

În instituțiile de educație timpurie sunt confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 trei copii, iar alți 160 de copii se află în autoizolare. 21 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul Coronavirus, în autoizolare se află 11 de cadre didactice. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 27 de persoane, iar alte nouă se află în autoizolare. În instituțiile de educație timpurie, în prezent, cinci grădinițe și șase grupe de copii se află în carantină.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării reiterează îndemnul către managerii instituțiilor de învățământ, cadrele didactice și elevi să respecte în continuare toate măsurile de protecție împotriva virusului COVID-19.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente