Cunoaște vorbitorul care va deschide conferința TEDxRoseValleyParkED pe 23 ianuarie

Nirvana_diez (1)

Pe parcursul ultimelor săptămâni, echipa TEDxRoseValleyParkED v-a prezentat 11 invitați care vor să vă inspire prin discursurile lor motivaționale despre inteligența artificială, rolul femeilor în știință, psihologie și multe alte domenii relevante educației în anul 2021. Astăzi aflați cine va deschide oficial conferința de pe data de 23 ianuarie.

Este vorba despre Nirvana Chaudhary – președintele Fundației Moldcell

Omul de afaceri nepalez de 38 de ani poate fi într-adevăr considerat una dintre cele mai influente persoane pe plan mondial. Având în spate o educație de calitate superioară din partea unor instituții precum Massachusetts Institute of Technology sau London Business School, Nirvana Chaudhary activează deja de ani buni în calitate de director executiv al unui conglomerat multi-național cu același nume – Chaudhary Group. Compania dată este angajată în multiple sectoare private din toată lumea, oferind servicii hoteliere, alimentare, tehnologice, deținând de asemenea majoritatea acțiunilor celei mai mari bănci comerciale din Nepal, Nabil Bank. Mai jos puteți urmări discursul său din cadrul unui alt eveniment TEDx, organizat acum câteva luni.

Nirvana Chaudhary, însă, nu va vorbi despre business sau procese bancare. Acesta nu ne va iniția în arta managementului întreprinderilor. În cadrul TEDxRoseValleyParkED, omul de afaceri vine să mențină una dintre tezele principale ale evenimentului, o idee importantă și vitală pentru societate – educația trebuie să fie cea mai importantă preocupare pentru fiecare stat. Fără a intra prea mult în detaliile discursului său, pe care îl vom urmări împreună poimâine, afirmăm cu cea mai mare certitudine că spectatorii noștri virtuali nu vor rămâne dezamăgiți.

Această promisiune rămâne valabilă pentru toți speakerii conferinței. Echipa a adunat laolaltă persoane care vor să transmită mesaje de importanță excepțională. Oameni care știu și cred în puterea educației și culturii. Moldoveni (cu excepția unui vorbitor special, desigur) din țară și de peste hotare care excelează în domeniile de activitate și aduc un plus valoare țării noastre.

Pe data de 23 ianuarie, ora 10.00, ne pregătim o cană de ceai fierbinte și ne conectăm la evenimentul live, care anul acesta este complet gratuit pentru orice doritor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente