Youth.md lansează campania de informare despre bolile mentale. Cum te poți înscrie la trainingul online

â

Până în prezent au fost identificate și definite zeci de boli mintale. Acestea includ depresia, tulburări de anxietate, tulburări de alimentație, tulburări de dispoziție, schizofrenia, dependența de anumite substanțe și multe altele. Cu toate astea, o mare parte din populație nu este suficient informată în privința sănătății mintale. De multe ori se consideră că unele afecțiuni mintale ar fi doar niște „perioade” care vor trece rapid. De aceea, echipa Youth.md dă start la o campanie cu subiectul Mental Health Awareness” („Conștientizarea sănătății mintale”).

La această campanie vor fi organizate câteva traininguri de weekend, desfășurate prin Zoom, în care se va vorbi despre aspectele sănătății mintale. Proiectul va continua până pe data de 31 ianuarie. Pentru a participa la training-uri, completează formularul.

De asemenea, în cadrul acestei campanii, va fi organizat și un concurs, prin intermediul unei galerii de artă online. Participanții vor trimite echipei Youth.md diverse lucrări, manifestări ale artei la subiectul „Sănătatea mintală” prin intermediul acestui formular.

Lucrările vor acumula voturi, iar persoanele ale căror lucrări au acumulat cele mai multe voturi, vor fi premiate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente