(foto, video) Ce filme trebuie să vizionezi dacă vrei să înțelegi cele mai populare meme-uri care circulă pe internet

My Post (1)

Știm că ai văzut aceste imagini de multe ori, poate un prieten a făcut o glumă utilizând una dintre ele într-un anumit context. Majoritatea meme-urilor care circulă actualmente pe internet sunt scene din filme populare. Noi am selectat câteva, cele mai cunoscute astfel de meme-uri și îți spunem din ce filme sunt, în caz că nu le-ai privit deja.

The Wolf of Wall Street

Despre film

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces și puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupție, înșelăciune și crimă.

Trailer

Django Unchained

Despre film

Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (interpretat de Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze.

Trailer

Once Upon a Time in Hollywood

Despre film

În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt).

În timp ce aceştia se străduiesc să se afirme în noul context, actrița Sharon Tate (Margot Robbie), vecina lui Dalton, este implicată într-o poveste suspectă, legată de crimele odioase ale clanului Charles Mason.

Trailer

Great Gatsby

Despre film

Mintea strălucită și plină de imaginație a scenaristului, producătorului și regizorului Baz Luhrmann a dat viață ecranizării romanului „Marele Gatsby”, scris de F. Scott Fitzgerald. În adaptarea sa regizorul îmbină vizualul, sunetul și povestea în 3D, oglindind epoca petrecerilor din perioada jazzului descrisă de Fitzgerald într-o manieră relevantă zilelor noastre. Leonardo DiCaprio joacă rolul lui Gatsby.

Trailer

Pulp Fiction

Despre film

Comedie neagră, construită eliptic, nonlinear, pe câteva povești principale, ale căror personaje interacționeaza sub o formă sau alta.

Trailer

We’re the Millers

Despre film

Pentru a scăpa de datorii și a-și salva viața, David trebuie să introducă în țară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. De aceea, se gândește la un plan infailibil și își forțează ciudații vecini să intre în joc. Astfel, cinica stripteuză Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) și timidul Kenny (Will Poulter) devin falsa familie a lui David.

Trailer

The Ballad of Buster Scruggs

Despre film

O antologie a fraţilor Coen, compusă din şase povestiri, fiecare prezentând un alt aspect al vieţii în bătrânul Vest sălbatic.

Trailer

The Avengers

Despre film

Marvel îi aduce pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toți în aceeași producție. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye și Black Widow formează echipa de șoc, după ce sunt convinși de Nick Fury (Samuel L. Jackson) și de Agentul Culson să își unească forțele în lupta cu periculosul și puternicul lor dușman, Loki, care tocmai câștigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, și între Avengeri apar mici conflicte de personalitate.

Trailer

Iron Man

Despre film

Aventura este în jurul povestei unui industriaș milionar și inventator genial, Tony Stark (ROBERT DOWNEY Jr.). În calitate de CEO al Stark Industries, cel mai mare furnizor de arme al Guvernului Statelor Unite, Tony a dobandit un statut de celebritate, protejand interesele americane pe tot cuprinsul globului, de câteva zeci de ani.

Trailer

Lord of The Rings

Despre film

Filmul este o trilogie. Cele trei filme sunt prezentate separat. Aventura începe cu Frăția inelului, care prezintă publicului spectator minunata lume a Pământului de Mijloc și pe locuitorii săi memorabili: oameni, hobbiți, elfi, pitici, vrăjitori, troli și orci. Tânărul hobbit timid Frodo Baggins moțteneste un inel; însă acest inel nu este un obiect oarecare. Este Inelul unic, un instrument al puterii absolute care îi poate permite lui Sauron, Seniorul Tenebrelor din Mordor, să conducă Pământul de Mijloc și să transforme locuitorii săi în sclavi. Frodo împreună cu o frăție loială formată din hobbiți, oameni, un vrăjitor, un pitic și un elf trebuie să ducă Inelul din Pământul de Mijloc la Muntele de Foc, unde a fost forjat prima dată și să îl distrugă pentru totdeauna.

Trailer

Good Fellas

Despre film

Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mâna a doua care ia parte la o spargere împreună cu Jimmy Conway (Robert de Niro) și Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi să devină personaje importante ale Mafiei, în timp ce Henry este afectat de succesul lor. Filmul este inspirat de un caz real și povestea lui este conturată în jurul lui Henry, mafiotul care își vede prietenii urcând pe scara ierarhică a crimei.

Trailer

Matrix

Despre film

Exista doua lumi: prima, cea în care trăim zi de zi, și cea de-a doua, deloc cunoscută, paralelă cu cea reală. Una este vis. Cealaltă este Matrix. Neo (Keanu Reeves) încearcă din răsputeri să afle adevărul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar în șoaptă, lume misterioasă și plină de necunoscut. Dar ce este Matrix? Neo crede că Morpheus (Laurence Fishburne), o persoană pe care o cunoaște doar din povești, un tip pe care nu-l prinzi niciodată, considerat în același timp cel mai periculos bărbat în viață, poate să-i dea acest raspuns. Dar adevărul pe care Neo îl află este mult peste așteptări. Iar viața lui nu va mai fi la fel.

Trailer

Shutter Island

Despre film

Executor al agenției federale de aplicare a legii – US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaților cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Și nici Teddy Daniels nu este.

Trailer

Finding Neverland

Despre film

În film se abordează dintr-un punct de vedere cu totul nou romanul Peter Pan, un clasic al literaturii pentru copii, care este la fel de apreciat de adulții de pretutuindeni. Finding Neverland îmbină fantezia și realitatea de zi cu zi, privind cu aceeași detașare dificultățile și durerile vieții de adult, dar și farmecul aparte și inocența copilărească a băiatului care rămâne veșnic tânăr.

Trailer

Race to Witch Mountain 

Despre film

Ani de zile au circulat povești despre un loc secret, aflat în mijlocul deșertului Nevada, cunoscut pentru fenomenele inexplicabile și lucrurile stranii văzute aici. Se numește Witch Mountain, iar când șoferul de taxi Jack Bruno (Dwayne Johnson) întâlnește doi adolescenți cu puteri supranaturale, care devin pasagerii săi, se trezește azvârlit într-o aventură pe care nu și-o poate explica. Lucrând în echipă, Jack și tinerii săi pasageri descoperă că singura șansă de a salva lumea este să descifreze secretele ascunse de Witch Mountain, într-o adevărată cursă contra cronometru.

Trailer

Toy Story

Despre film

Toy Story este un film despre viața secretă a jucăriilor care prind viață atunci când nu sunt văzute de oameni. Woody este o păpușă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băiețel pe nume Andy, câștigând astfel statutul de jucărie preferată și devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării. Din nefericire, autoritatea îi este amenințată de Buzz Lightyear, cosmonautul, care din momentul în care intră în camera lui Andy încearcă să instaureze o nouă ordine. În afară de faptul că nu-l poate înghiți pe cowboy, Buzz are pretenția că este real. Cei doi se suportă cu greu, dar, într-o zi, când ajung la capătul răbdărilor, se iau la bătaie. În timpul confruntării, Buzz cade pe fereastră. Woody este acuzat de toate jucăriile ca l-a ucis și, vinovat, pornește degrabă în căutarea lui.

Trailer

Willy Wonka and the Chocolate Factory

Despre film

Charlie Bucket, un băiat sărac ce trebuie să muncească pentru a-și întreține familia, este unul dintre cei cinci fericiți câștigători ai unei excursii în interiorul celei mai faimoase fabrici de ciocolata din lume, Willy Wonka Chocolate Factory. Un străin, pe nume Arthur Slugworth, vrea să-i mituiască pe copii să fure o bucățică din faimoasa ciocolată, pentru a afla secretul fabricării ei. Bineînțeles, totul în schimbul unei averi fabuloase.

Trailer

Bill and Ted’s Excellent Adventure

Despre film

Bill (Alex Winter) și Ted (Keanu Reeves) sunt doi adolescenți care trebuie să treacă testul la istorie, altfel unul dintre ei va fi trimis la școala militara. Soluția pe care cei doi o caută la această problemă chiar le va pica din cer, sub forma unei mațini a timpului din viitor, care îi va ajuta să cunoască și să aducă în prezent personalități precum Socrate, Napoleon, Sigmund Freud sau Abraham Lincoln.

Trailer

Star Trek: The Next Generation

Despre film

Acțiunea se petrece în secolul 24, la 80 de ani distanță de seria originală. Dispunând de efecte speciale net îmbunătățite față de seria originală serialul a devenit în scurt timp foarte popular atingând numărul de 20 de milioane de spectatori săptămânal.

Trailer

BirdBox

Despre film

Când rasa umană este atacată de entităţi care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-şi salveze copiii legându-se la ochi şi încercând să se pună la adăpost de atacatori.

Trailer

Jurassic World

Despre film

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracții imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcțional. Milioane de turiști au venit anual pe Isla Nublar, plătind prețuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuși la viață de tehnologii revoluționare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a crește vânzările, Corporația Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajații parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om.

Trailer

Despicable Me 

Despre film

Sunt un mic ticălos este povestea celui mai mare super-ticălos care își găsește nașul când în viața lui intră trei fetițe inocente.

Trailer

The Big Lebowski

Despre film

Jeff Lebowski, alias Dude, este un om cu principii. Este de asemenea, foarte leneș. Apreciază oricând un pahar de ceva bun și compania prietenului său, Walter. Timpul său liber îl consacră celor două pasiuni ale sale: prizarea de droguri și bowling-ul.

Trailer

Vampire’s Kiss

Despre film

Peter este neliniștit, când într-o seara îi pătrunde pe fereastră un liliac. A doua zi, e vizitat de o femeie vampir. De atunci, Peter nu mai are liniște. El se transformă treptat în vampir.

Trailer

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente