Luptă împotriva provocărilor din 2020 în cadrul unui joc captivant. Vei reuși să ajungi la final?

Screen Shot 2021-01-06 at 12.03.58

Max Garkavyy este un creator de jocuri care a petrecut șase luni lucrând la un joc despre anul 2020 și provocările prin care a trecut omenirea. Jocul îți va aduce aminte de Super Mario, iar pe traseul spre finalul anului vei înfrunta incendiile din Australia, vei salva un urs koala, te vei proteja de coronavirus, vei sta în carantină sau vei asista la cursa electorală din SUA, totul depinde de nivelul la care ajungi.

Odată cu jocul, creatorul acestuia a lansat și o campanie de crowdfunding cu scopul de a-și împlini visul. Astfel, Max își dorește mult să-și lase jobul plictisitor și să înceapă să facă o carieră în industria jocurilor, motiv pentru care speră să convingă cât mai mulți oameni să-l ajute să-și împlinească acest vis printr-o mică donație pentru jocul 2020 Game.

Până la momentul de față, el a strâns puțin peste 1 300 de dolari, din suma țintită de 5 000 de dolari. Îl poți ajuta aici.

Jocul este disponibil la acest link. Vă atenționăm că va fura minute bune din timpul vostru, întrucât e amuzant și distractiv.

Mici spoilere mai jos.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente