(foto) Incendiu în capitală. Opt echipaje de intervenție au lichidat flăcările unui bloc locativ în construcție din centrul orașului

136057815_10158937582108764_6668201593939149030_n

În dimineața zilei de 5 ianuarie, angajații IGSU au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc locativ nefinisat din centrul capitalei. 

Potrivit purtătoarei de cuvânt al IGSU, Liliana Puscasu, angajații IGSU au fost alertați la ora 9.33 angajații, pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc locativ nefinisat cu 12 nivele de pe strada Gh. Asachi 69/2 din Chișinău.

Astfel, la fața locului au fost îndreptate opt echipaje de intervenție, ajunși pompierii au stabilit că din subsolul clădirii s-a aprins material de polipropilenă, iar arderea s-a ridicat prin spațiul dintre blocuri către acoperiș. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

La ora 11.30, Liliana Puscasu, a comunicat pe pagina sa de Facebook că incendiul a fost lichidat de pompieri fără ca acesta să obțină răspândire, iar potrivit primelor cercetări arderea a pornit în urma efectuării lucrărilor bituminoase la acoperișul blocului. Cauza finală urmează a fi stabilită.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente