Igor Dodon a fost reales președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova

15740618045066479-16028309787wbb0pg
Foto:ProTv

Precedentul șef al statului, Igor Dodon, a fost reales în funcția de președinte al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM). Decizia a fost luată astăzi de către membrii PSRM la cel de al XVI-lea Congres al partidului.

„Vreau să mulțumesc colegilor care mi-au oferit din nou posibilitatea să conduc acest partid. Cu nouă ani în urmă, în 2011, tot în decembrie, am fost numit liderul PSRM, un partid care se afla atunci la început de cale. Am reușit să creez un partid cu cea mai mare putere în parlament. Vreau să mulțumesc și doamnei Greceanîi că a fost patru ani la cârma partidului”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că, pe 15 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat turul II al alegerilor prezidențiale. Pentru fotoliul de președinte au luptat Maia Sandu (PAS) și Igor Dodon (independent, susținut de PSRM). Conform rezultatelor, câștigătoare a ieșit Maia Sandu. Începând cu 24 decembrie, aceasta urmează să dețină mandatul de președintă a Republicii Moldova pentru o perioadă de patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente