Alex Leahu va fi speaker la TEDxRoseValleyParkED. Despre ce va fi discursul său

Leahu_Diez

Noul vorbitor TEDxRosevalleyParkED pe care îl cunoaștem azi este Alex Leahu. Alex este profesor de matematică la Liceul Teoretic „Spiru Haret”, devenind unul dintre cei mai populari profesori din țară datorită modului unic de a comunica cu elevii. 

Este profesorul modern dintr-un sistem învechit, un adevărat influencer pentru discipolii săi și nu doar. Combinând matematica cu umorul a demonstrat că lucrurile complicate pot fi învățate ușor.

Pe 23 ianuarie, Alexandru Leahu va bucura publicul de la TEDxRosevalleyParkED cu un discurs despre educația văzută prin ochii unui profesor. Toți vorbesc despre o schimbare în sistemul de învățământ, dar nimeni nu vrea să-și asume responsabilitatea.

„Și iată eu, sau voi, noi toți, care înțelegem foarte bine că sunt lucruri care merg prost, dar le continuăm în același ritm pentru „că așa trebuie”, ce se întâmplă cu toate astea? Ce simte un profesor sau un elev din cauza la toate „pentru că”-urile impuse? Cum am mai spus, reciprocitate și simbioză nu sunt doar niște cuvinte din dex. Mulți din noi renunță și am să mint dacă am să vă zic că eu nu m-am gândit la un eventual rămas bun.”

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente