(video) O mămică cu patru copii a lansat un canal de YouTube unde poți găsi activități interesante pe care le poți face împreună cu familia

angel

Elena are patru copii și afirmă că are o familie creativă, așa că au decis să pornească un canal de YouTube. Împreună execută activități extrașcolare și ateliere de creație, preponderent reciclând diverse materiale pe care le au la îndemână, iar rezultatul îl postează pe YouTube, astfel încât și alte familii care vor să petreacă timpul împreună util să se poată inspira.

„Toate activitățile le capturăm cu telefonul mobil pentru a împărtăși și a inspira copii și mămicile. Dorința noastră este să le oferim cât mai multe clipe de distracție prin care să crească și să se dezvolte într-un mod cât mai natural și creativ”, ne spune Elena.

Canalul de YouTube se numește „4 Îngerași & Mami” și are deja o mulțime de videoclipuri interesante. Apropo, dacă sunteți în pană de idei cu referire la diferite compoziții de iarnă sau ateliere de pictare tematice pentru copii, pe canal găsiți mai multe idei creative. Mai jos vă lăsăm câteva dintre aceste videoclipuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente