(foto, video) Caravana IGSU. Aproape 300 de copii, internați la două instituții medicale din Chișinău, au primit cadouri

caravana1

Inspectoratul General pentru Situații Excepționale a continuat tradiția și în acest an. Pentru al cincilea an consecutiv, Caravana Salvatorilor și Pompierilor a defilat pe străzile Chișinăului și a dăruit cadouri copiilor internați în două unități medicale din capitală.

22 de autospeciale de intervenție au format ieri, 25 decembrie, o coloană imensă de tehnică specializată decorată cu luminițe și ghirlande de sărbătoare. Acestea au pornit de la intrarea in capitală de pe strada Calea Ieșilor și au mers pe cele mai importante artere ale municipiului Chișinău pentru a transmite oamenilor dispoziția de sărbătoare. Caravana Salvatorilor și Pompierilor a putut fi văzută de locuitorii municipiului în sectoarele Centru, Buiucani, Ciocana, Râșcani și Botanica.

După ce Caravana a făcut un tur al orașului, a ajuns la copiii internați în două unități medicale. Aproape 300 de micuți internați la Institutul Mamei și a Copilului, dar și alți copii din Institutul Oncologic au avut parte de un spectacol feeric organizat de Orchestra Model a Inspectoratului General de Carabinieri și Corul Credo. Micuții au putut urmări autospecialele de la ferestrele saloanelor, iar ulterior au primit cadouri care au fost aduse de salvatori și pompieri.

Mai târziu, de un program de sărbătoare au beneficiat și mai mute persoane de la Centrul de Plasament Diaconia. Caravana Salvatorilor și Pompierilor este organizată tradițional de IGSU deja de cinci ani consecutiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente