(foto) Facultatea Urbanism și Arhitectură din cadrul UTM este reparată și modernizată. „Așa începe să se contureze o imagine nouă”

utm4

Mai multe spații din cadrul Facultății Urbanism și Arhitectură din cadrul UTM sunt integral reparate și modernizate. Holul facultății deja arată altfel, iar toate schimbările se fac pentru a contura o nouă imagine a universității.

Dacă succesul brandurilor comerciale necesită trei mari componente: un produs eficient, o identitate distinctă şi valori adăugate, atunci şi succesul unui brand universitar ar trebui să aibă la bază aceleaşi elemente, crede conducerea Universității Tehnice a Moldovei.

„Uite aşa începe să se contureze o imagine nouă, o abordare nouă pentru spaţiile Facultății Urbanism și Arhitectură a UTM (Universitatea Tehnica a Moldovei)”, menționează prorectorul universității, Dinu Țurcanu.

Conducerea UTM planifică promovarea brandului universitar prin succesele remarcabile ştiinţifice, o imagine favorabilă bazată pe o identitate vizuală clar conturată, un manual de identitate realizat în baza misiunii, viziunii şi a valorilor universităţii, un logo, un mesaj academic relevant pentru partenerii, dar şi beneficiarii săi, un site web încărcat cu informaţii relevante şi atent alese/documentate și o culoare reprezentativă.

###

Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente