(update) Incendiul din sectorul Botanica al Capitalei a fost lichidat. O persoană a decedat

incendiusd

Incendiu într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. Din imaginile postate pe rețelele sociale, se vede cum iese fum din geamul unui apartament de la etajul 5 al unui bloc de locuit de pe bulevardul Dacia.

Update. „În dimineața zilei de 24 decembrie, angajații IGSU din capitală au intervenit la lichidarea unui incendiu care s-a produs în sectorul Botanica, municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 9.27. Potrivit informațiilor înregistrate un apartament, a fost cuprins de flăcări într-un bloc locativ cu cinci nivele situat pe bulevardul Dacia 3/1 din capitală. Imediat la fața locului, au intervenit trei echipaje de salvatori care au stabilit că arderea a cuprins un apartament cu două camere la etajul 5. Incendiul a fost localizat către ora 9.55 și a lichidat la ora 10.18. Totodată, în timpul intervenției, pompierii au evacuat o femeie din locuința cuprinsă de foc în stare inconștientă, fiind predată medicilor care ulterior au constatat moartea acesteia”, se arată într-un comunicat al IGSU.

Potrivit IGSU, în urma incendiului, apartamentul a fost afectat complet. Circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente