Un deputat al Platformei DA este infectat cu COVID-19 și se află în stare gravă la spital

iurie renița

Deputatul Platformei DA, Iurie Reniță, este infectat cu COVID-19. Acesta a fost internat în spital în stare gravă. Anunțul a fost făcut de fratele politicianului pe pagina sa de Facebook.

„Înainte de internare vroiam să evităm să spunem ce s-a întâmplat. Chiar dacă încă nu se cunoaşte şi nu am «dezlegare», mă văd nevoit să vă spun tuturor, că dânsul traversează o perioadă foarte şi foarte complicată. Îmi permit, ţinând cont de starea gravă în care se află, să vă spun, foarte puţin, din ceea ce merită la moment să se cunoască.

De mai multe zile, fratele meu Iurie, luptă din greu să învingă virusul nepoftit şi dezlănţuit pe pământul Moldovei de nepăsarea, aroganţa, iresponsabilitatea şi incompetenţa directă a lui Dodon.

Sunt convins că fratele meu, cu voia lui Dumnezeu, se va reîntoarce sănătos acasă şi va continua să lupte pentru cauza românească în Parlamentul de la Chişinău.

P.S.: Plecăciune până la pământ şi un cuvânt de nemărginită recunoştinţă medicilor care sunt împreună cu Iurie şi fac tot posibilul să-l însănătoşească”, a scris a scris Alecu Reniță pe Facebook.

Amintim că de la începutul pandemiei de COVID-19 mai mulți politicieni din Moldova s-au infectat de acest virus, printre care și președinta parlamentului Zinaida Greceanîi, dar și prim-ministrul Ion Chicu.

La momentul de față, în Moldova bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 134 578 de cazuri, dintre care 117 002 persoane s-au tratat, iar altele 2 727 au decedat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente