Ce se întâmplă în oraș, rămâne în oraș. Participă la evenimentul istoriilor interesante „City Christmas Night”

Foto:IntermezzoMusic

Pe 19 decembrie, la ora 16.00, începe seria de evenimente la Muzeul de Istorie a orașului Chișinău într-un număr limitat de persoane, iar cei care nu se pot alătura fizic, se pot conecta online la eveniment.

Orașul este locul unde zilnic trecem pe lângă zeci și sute de istorii interesante, însă graba, întrebările proprii, doza supraîncărcată de situații care se întâmpla într-un oraș nu ne permit să reușim după toate. Tineri poeți talentați, acompaniați de instrumentiști excepționali vor veni cu câteva istorii interesante în care cu siguranță veți avea ocazia să vă regăsiți și voi.

Formația „Gentel Quart”, Alina Melnic – regizoră de estradă din Tiraspol – și invitata serii – pianista inedită, Albina Mironova din Tiraspol, invitatul Andrei Ionița din Chișinău, împreună cu tineri poeți din Moldova, vor povesti istorii și întâmplări prin intermediul muzicii și a poeziei.

Aici găsiți mai multe detalii despre eveniment.

Proiectul „CoolToura” este un proiect social educativ ce își propune să promoveze tinerii artiști: poeți, muzicieni, actori, pictori, dansatori, regizori de film. Fiecare eveniment este inedit și diferit de cel precedent prin abordarea a noi subiecte, populare și actuale în rândul tinerilor.

Aici sunt bineveniți toți artiștii care doresc să-și dezvolte aptitudinile artistice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente