Transportatorii se alătură la protestul agricultorilor. „Îndemnăm ramurile economiei afectate de pandemie să se alăture protestului”

transportatori-auto-920×518-1

Transportatorii au anunțat că se vor alătura la protestul agricultorilor în PMAN. APOTA împărtășește viziunea reprezentanților sectorului agricol privind necesitatea adoptării urgente a măsurilor bugetar-fiscale îndreptate pentru menținerea activităților din sectoarele economiei, precum și menținerea locurilor de muncă și condamnă atitudinea cinică și batjocoritoare a guvernării față de cerințele protestatarilor.

În semn de solidaritate cu fermierii, azi 18 decembrie 2020 o coloană de autobuze/microbuze se va deplasa și va semnaliza în Piața Marii Adunări Naționale.

„Îndemnăm pe această cale ca patronatele din alte ramuri, în special din ramurile economiei care au fost grav afectate de criza pandemică (Turism, Horeca ș.a.) să se alăture protestului inițiat de agricultori. Pentru a ne apăra businessul și a menține locurile de muncă a angajaților noștri ne-a rămas doar calea protestelor împotriva indiferenței și incompetenței funcționarilor publici cărora le achităm salarii”, se arată într-un comunicat al APOTA.

Amintim că mai mulți agricultori au protestat ieri dimineața în fața parlamentului împotriva autorităților și au cerut ajutor pentru pierderile suportate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente