Robert Lewandowski a fost desemnat fotbalistul anului 2020. Cum arată echipa anului la The Best FIFA Football Awards

ufxcfnxbtngyfto2ethl

Robert Lewandowski este marele câștigător al galei The Best FIFA Football Awards 2020. Polonezul i-a devansat pe Leo Messi și Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Bayern München a fost cel mai bun golgheter din Bundesliga și UEFA Champions League cu 55 de reușite în toate competițiile și arată aceeași poftă de gol și în actualul sezon.

Manuel Neuer, cel mai bun portar

Coechipierul lui Lewandowski, Manuel Neuer, a fost desemnat cel mai bun portar, fiind urmat de Alisson Becker (Liverpool) și Jan Oblak (Atlético Madrid).

Jurgen Klopp, cel mai bun antrenor

Alt neamț a primit premiul pentru cel mai bun antrenor. Este vorba de Jurgen Klopp, cel care fusese ales și anul trecut. Managerul lui Liverpool i-a devansat pe Hansi Flick de la Bayern München și Marcelo Bielsa de la Leeds United.

Son Heung-Min

Atacantul coreean al lui Tottenham Hotspur a câștigat premiul pentru cel mai spectaculos gol.

Echipa anului 2020, conform FIFA

În echipa anului au fost incluși trei fotbaliști de la Liverpool: Alisson, Trent Alexander-Arnold și Virgil van Dijk. De la Bayern München sunt patru fotbaliști: Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Thiago Alcântara și Robert Lewandowski. La fel, regăsim veșnica pereche de rivali Messi și Cristiano Ronaldo, urmați de Kevin De Bryune și Sergio Ramos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente