(foto) „Viața nu-i un mărunțiș.” Cum poți să le aduci un zâmbet pe față copiilor bolnavi de cancer, donând câteva monede

iPiccy-collage

Mai mulți activiști și voluntari din Capitală și-au propus să facă sărbătorile copiilor care suferă de boli oncologice mai frumoase. Aceștia au lansat campania „Viața nu-i un mărunțiș” și îndeamnă tinerii, adolescenții, copiii, tinerii în etate să vină în trei puncte de colectare și să aducă „mărunțișul” pe care-l au acasă, e vorba despre monede.

Cu siguranță aveți în pușculiță mai multe monede pe care le tot adunați și ezitați să le mai folosiți. Acum, acestea pot aduce un zâmbet pe fața unui copil care suferă de cancer, trebuie doar să le aduceți la unul dintre cele trei puncte de colectare, iar voluntarii le vor număra. „Păcat că fotografiile nu reflectă sinceritatea și implicarea, căldura și conștientizarea cu care veniți la punctele noastre de colectare. Acestea nu sunt deloc fleacuri – acesta este un adevărat triumf al bunătății și umanității! Prieteni, sunteți adevăratul MIRACOL”, susțin inițiatorii campaniei.

Puncte de colectare:
# sectorul Râșcani: str. A. Russo 15 (magazin caritabil „MESTO”), luni-sâmbătă, 10.00-19.00, duminică – până la 16.00;
# sectorul Centru: str. M. Eminescu 39 (showroomul JULIA ALLERT), zilnic de la 10.00 până la 20.00;
# sectorul Botanica: str. Cuza Vodă 1/4 (reprezentanța GREENWAY în Moldova), marți-duminică, 12.00-19.00, luni – închis.

În urma campaniei, peste 40 de copii cu boli oncologice vor primi sub brad cadourile pe care le așteaptă de sărbători. Campania se încheie în data de 20 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente