FIF Queer Voices te invită să privești filme despre cultura ballroom din comunitățile LGBTQI+ din mai multe țări

BibiFadlalla_FatherFigure (1)

Festivalul Internațional de Film Queer Voices III — Queerantine edition, ce va avea loc între 18 și 20 decembrie, te invită să privești o selecție colorată de filme despre cultura ballroom din Regatul Țărilor de Jos. Ca de obicei, FIF Queer Voices a compilat un program excepțional de 14 filme ce descriu situația comunităților LGBTQI+ din mai multe țări. Astfel, te invităm să descoperi două filme despre comunitățile ballroom din Amsterdam și Rotterdam.

„Figură paternă”, 2019

Guilliano, 26, este tatăl fondator al Kiki House of Angels, o comunitate de voguing din Rotterdam. Majoritatea membrilor sunt tineri gay care au trecut prin experiențe de rasism și marginalizare în viața de zi cu zi. Acest scurtmetraj este despre provocările, prin care trec acești tineri în și înafara comunității lor.

„Ouăle mamei”, 2018

Un documentar despre Amber Vineyard, fondatoarea primei case olandeze de ballroomHouse of Vineyard. Spectacolele ei pot fi descrise drept extravagante, dar care încurajează „copiii” lui Amber să-și dezvolte personalitatea și încrederea în propriile forțe.

Aceste filme vor fi difuzate online la data de 18 decembrie, începând cu ora 19.00. Vezi aici detaliile FIF Queer Voices.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente