(video) Patru angajați ai MAI au primit diverse traumatisme în timpul protestelor din fața parlamentului

prostest

Patru angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au primit diverse traumatisme fiind transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Potrivit unui comunicat al MAI, pe faptul încălcărilor admise de către participanții la protest, a fost pornit un proces penal.

„Acțiunea de protest din centrul capitalei a început la ora 10.00 în fața sediului Guvernului Republicii Moldova. La un moment dat, un grup de participanți la protest, cu tractoare, spontan au părăsit locul inițial de desfășurare a întrunirii, începând deplasarea pe partea carosabilă, punând în pericol circulația rutieră și participanții la trafic, inclusiv participanții la protest, apoi haotic au trecut peste gazonul verde din Parcul Catedralei, deplasându-se pe partea pietonală, astfel expunând pericolului siguranța cetățenilor”, scrie în comunicatul MAI.


Potrivit aceluiași comunicat, polițiștii de patrulare au întocmit procese contravenționale pe numele conducătorilor tractoarelor care au încălcat regulamentul circulației rutiere.

Amintim că mai mulți agricultori au protestat în această dimineață în fața parlamentului împotriva autorităților și au cerut ajutor pentru pierderile suportate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente