Crăciunul începe cu decorul locuinței tale home&you

image_processing20201210-14437-183kjod

Crăciunul și Anul Nou sunt niște sărbători speciale, pe care dorim să le petrecem alături de cei dragi, într-o atmosferă festivă confortabilă.

Acordați atenție detaliilor. Acestea vor accentua aura magică a dispoziției de Anul Nou. Magazinul home&you vă va oferi cele mai potrivite soluții pentru a crea o ambianță perfectă în casa dvs. Auriu elegant și roșu clasic – o combinație care nu vă va dezamăgi!

Adunați toate persoanele dragi la masa festivă

Oamenii dragi întotdeauna creează o atmosferă deosebită la masa de sărbătoare, iar aceste momente petrecute împreună cu ei ar trebui să fie relaxante și magice.

Pentru a evidenția dispoziția de sărbătoare, optați pentru fețe de masă vibrante cu accente aurii. Completați acest anturaj prin aranjarea paharelor elegante și a tacâmurilor expresive pe masă.

Într-o astfel de atmosferă, fiecare invitat își va reaminti de unicitatea gustului mâncărurilor de casă.

Adăugați lumânări stilizate pe masă pentru a oferi strălucire cinei de Revelion. Ele vor evidenția caracteristica specială a acestei seri și vor crea o atmosferă caldă și plăcută.

home&you ține să vă inspire cu bun gust, să vă seducă cu rafinament și să vă ofere posibilități incredibile de personalizare a propriei case în ajunul Crăciunului.

Atmosfera festivă poate fi accentuată și cu accesoriile speciale de decor 

Acordați atenție și pernelor confortabile sau păturilor moi și calde în care vă veți înfășura cu o cană de ceai fierbinte sau cacao în timp ce veți vizualiza filmul preferat. Adăugați niște lumină caldă și accesorii de Anul Nou și sărbătoarea de Crăciun va străluci într-un mod complet diferit.

Obiectele de decor luminoase și de neuitat Home & You nu vă vor lăsa indiferenți și vă vor aminti de vremea în care așteptați Anul Nou cu nerăbdare și numărați câte zile au mai rămas până la momentul când totul în jur strălucește și emană doar energie pozitivă.

Decorarea pomului de Crăciun – evenimentul principal al sărbătorilor de iarnă

 Nu am putut trece cu vedere și evenimentul atât de fermecător prin care a trecut fiecare persoană – decorarea pomului de Crăciun în ajunul sărbătorilor de iarnă. Pentru majoritatea oamenilor, acest timp este asociat cu amintiri plăcute și conversații sincere în sânul familiei. 

În magazinele Home & You vi se va oferi nu numai un sortiment bogat de pomi de Crăciun, ci și idei originale pentru decorarea acestora. Fiecare jucărie pentru brad de marca Home & You este o adevărată poveste. Calitatea de neegalat a pieselor nu vă va lăsa indiferent și veți dori cu siguranță să aveți propria colecție de decorațiuni de Anul Nou de marca Home & You. 

Home & You reprezintă căldura și grația confortului din casa dvs. Este o varietate nesfârșită de sortimente și stiluri, printre care fiecare își poate găsi propria cheie pentru un interior perfect.

Secretul succesului constă în accentuarea atenției asupra detaliilor și a designului, care ține pasul cu cele mai noi tendințe globale – datorită stilului Home & You, mii de familii se vor putea bucura de o atmosferă festivă de acest Revelion și de serile petrecute într-o ambianță confortabilă alături de cei dragi

Sunteți așteptați în magazinele Home & You din incinta centrelor comerciale Malldova Shopping Center, situat pe adresa str. Arborilor 21 și ZityMall de pe str. Calea Ieșilor 8.

http://homeandyou.md/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente