(video) Imnul Ligii Campionilor, interpretat pe stadionul Zimbru. Cătălin Advahov a felicitat într-un mod deosebit amatorii fotbalului

vioara-2374-1607595168

Tânărul violonist Cătălin Advahov, care a devenit celebru pentru spectacolele sale live pe străzile Chișinăului, a oferit o surpriză neobișnuită tuturor amatorilor sportului rege cu ocazia Zilei Mondialei a Fotbalului. În noul său videoclip, el a interpretat imnul Ligii Campionilor pe stadionul Zimbru din Chișinău, adresând un mesaj de susținere a fotbalului și a evenimentelor culturale în această perioadă pandemică.

Federația Moldovenească de Fotbal a susținut inițiativa lui Cătălin și a oferit tânărului artist stadionul Zimbru pentru filmări. Mesajul reprezintă un simbol al speranței că perioada dificilă se va încheia în curând, iar fanii vor putea urmări din nou meciurile din tribune.

Vezi mai jos videoclipul postat pe pagina de YouTube a tânărului artist.

Ziua Mondială a Fotbalului este marcată pe 10 decembrie, inițiativa a fost înaintată de către Organizația Națiunilor Unite. Fiind denumit „Sportul numărul unu”, fotbalul își are originile cu peste 2 000 de ani în urmă, însă acesta a fost atestat și la japonezi în 1400.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente