Rozetka.md și Visa lansează o nouă ofertă. Află cum poți profita și tu

Diez.md_960x480

De câte ori ai făcut shopping online anul acesta? Probabil că ai profitat din plin de ofertele lansate de Black Friday. Dar, dacă încă nu ți-ai cumpărat tot ce ți-ai dorit, află că cel mai mare magazine online din țară Rozetka lansează o nouă ofertă în colaborare cu Visa.

Achită cu Visa – obține reducere

Până pe 10 ianuarie 2021, dacă achiți cu cardul Visa cumpărăturile făcute pe Rozetka.md – obții o reducere de 5%. Pe site găsești peste 600.000 de produse din diverse categorii. Așadar, îi poți pregăti desaga Moșului cu tot felul de daruri – de la jucării și scutece până la electrocasnice, aparate de coafat, produse cosmetice, haine și încălțăminte și chiar mașini pentru grădinărit ori niște piese auto.

Tot ce trebuie să faci e să intri pe Rozetka.md, să pui în coș produsele de care ai nevoie și să achiți cu cardul Visa. Peste 7 zile lucrătoare, curierul te va aștepta la scară pentru a-ți înmâna coletul.

Cumpărăturile făcute de acasă sunt cele mai sigure

În această perioadă avem nevoie cu toții de un plus de siguranță. Deci, pentru a nu te expune riscurilor de orice natură, optează pentru cumpărăturile online atunci când trebuie să achiziționezi ceva nou pentru tine, pentru casă ori pentru cineva drag. Rozetka.md îți oferă o descriere amănunțită a fiecărui produs de pe site, iar pe lângă asta, mai poți citi și recenziile celor care deja au testat ceea ce îți dorești, astfel, că vei putea lua o decizie corectă, direct din fața monitorului.

Magazinele online nu știu de cozi ori de aglomerație – tot timpul îți aparține pentru ca să analizezi ceea ce vrei să cumperi. În acest mod eviți mulțimile. Achitând online, cu cardul – nu interacționezi cu nici o persoană ori suprafață necunoscută și, deci, rămâi în siguranță deplină.

Poți să faci cumpărături pentru tine și familia ta ori poți să cumperi prin doar câteva click-uri ceea de ce au nevoie părinții, bunicii ori rudele mai în vârstă. Indici datele lor de contact și curierul le va livra comanda în orice localitate din țară.

#StaiAcasă și de sărbători. Fă shopping online, profită de ofertele cu adevărat avantajoase și petrece timpul alături de cei dragi.

Tu – ai grijă de sănătatea și bunăstarea ta și a celor apropiați. Rozetka se ocupă de restul pentru siguranța ta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente