Cu ajutorul serviciului Nova Poshta Shopping poți cumpăra de două ori mai ieftin produsele din magazinele online din America

fdf

În urmă cu câțiva ani, nici nu ne-am putut imagina că pentru a cumpăra lucrurile de care avem nevoie nu este necesar să mergem în celălalt capăt al orașului, dar este suficient să facem câteva clicuri pe Internet. În plus, acum putem cumpăra nu numai în magazinele locale, ci și în toată lumea. Acest lucru permite atât economisirea timpului nostru, cât și achiziționarea produselor la prețuri avantajoase.

Potrivit datelor publicate de Magenta Consulting, moldovenii preferă să cumpere cel mai mult online accesorii pentru telefoane mobile și smartphonuri (14 %), electrocasnice (14 %), haine (13 %), încălțăminte (10 %), calculatoare (7 %), produse cosmetice (6 %) și mașini (5 %).

Cu ajutorul serviciului Nova Poshta Shopping mergi la cumpărături în SUA chiar de la tine din casă. Aici ți se vor deschide ușile magazinelor cunoscute precum Carter’s, Amazon, eBay, Victoria’s Secret, H&M, Apple, Timberland și altele.

Platforma npshopping.md/ro te protejează de achiziții dubioase de genul Abidas/Abibas sau Dolce Cabana. Aici găsești doar magazine renumite, cu branduri originale și la prețuri mici. Cumpărând din magazinele oficiale, vei ști că produsul corespunde standardelor și nu este vreun fake bine realizat, dar mai degrabă un lucru de brand care te va sluji mulți ani la preț adecvate. Chiar acum poți cumpăra ceea ce îți dorești, iar din banii economisiți să cumperi cadouri pentru rudele tale.

Un alt avantaj este că achiți doar pentru greutatea fizică a produsului. Nimic nu se rotunjește precum la alți distribuitori. De exemplu, dacă produsul tău cântărește un kilogram și jumătate, atunci vei plăti pentru această cantitate și nu pentru două kilograme, așa cum unii practică. Prețul unui kilogram este de 12 dolari. Plus la asta, clienții beneficiază de o ambalare atractivă a cutiilor care urmează să ajungă la tine acasă.

Serviciul de curierat Nova Poshta îți va livra în 12-14 zile comanda fie direct la ușa ta, fie în oficiile poștei deschise la Chișinău, Bălți și Comrat. Pe viitor, acestea vor fi deschise și în alte orașe din țară.

Așadar, primul pas pe care trebuie să-l faci este să-ți creezi un cabinet personal pe npshopping.md/ro. Aici există trei modalități: te autentifici cu un cont existent de Facebook/Gmail sau completezi un mic chestionar care implică introducerea numelui/prenumelui real, a numărului de telefon valabil și a poștei electronice. Aceste informații vor facilita procesul de devamare a produselor achiziționate. Imediat după înregistrare, vei obține o adresă fizică personală în SUA (adresa depozitului partenerului american al companiei Nova Poshta). Este important să indicați această adresă în câmpul Shipping Address de fiecare dată când cumpărați din magazinele americane.

 

Odată ce toate actele tale sunt în regulă, poți merge la cumpărături și să le achiți cu cardul bancar (prin intermediul sistemelor de plăți VISA și Master Card). De la fiecare magazin vei obține câte un tracking number care trebuie înregistrat în cabinetul personal. Acesta te va ajuta să urmărești la ce etapă se află livrarea produsului cumpărat. În momentul în care coletul ajunge în Moldova, vei fi contactat de Nova Poshta pentru a preciza modalitatea de livrare: direct acasă sau la cel mai apropiat oficiu de locuința ta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente