(video) Programul Youth Empowerment. Un foișor pentru lecțiile în aer liber ale elevilor din satul Baimaclia, raionul Cantemir

baimaclia-1280×640

În curtea Gimnaziului „Mihai Eminescu” din satul Baimaclia, raionul Cantemir, a fost construit un miniteren cu un foișor, util pentru lecțiile în aer liber, ședințele cu părinții sau petrecerea timpului liber.

Grantul de la Centrul Media pentru Tineri, în valoare de 26 000 de lei, a fost câștigat de Grupul de Autoreprezentanți Cantemir, coordonat de către Natalia Dediu. La implementarea proiectului a contribuit Primăria Baimaclia, precum și gimnaziul pe terenul căruia a fost amenajat spațiul.

Vezi și reportajul.

###

Programul Youth Empowrment face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea IM Swedish Development Partner și are scopul de a susține tinerii, cu și fără nevoi speciale, în luarea deciziilor și la solicitarea drepturilor pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente