Igor Dodon, despre protestele din fața parlamentului: „V-am spus că, dacă învinge Maia Sandu, va începe perioada de haos și destabilizare”

1234-900×506

În cadrul emisiunii „Președintele Igor Dodon răspunde”, Dodon s-a lăsat nedumerit de protestele de ieri din fața Parlamentului Republicii Moldova. Acesta a reiterat că a prezis o asemenea destabilizare dacă Maia Sandu va deveni președintă.

„Ceea ce v-am spus cu o lună în urmă se adeverește, eu v-am spus că, dacă voi învinge, va fi o perioadă de conlucrare între guvern, parlament și președinție. Am spus că, dacă va învinge Maia Sandu, va începe perioada de haos și destabilizare; ei încearcă să destabilizeze situația în tară. Eu am pierdut, dar ca un om responsabil, n-am scos lumea în strada”, afirmă Dodon.

Acesta a reiterat că, pe 10 decembrie, Curtea Constituțională va valida rezultatele alegerilor. În acest sens, Dodon spune că Maia Sandu trebuie să-și asume responsabilitatea pentru țară.

Menționăm că președinta aleasă, Maia Sandu, a îndemnat oamenii să iasă la un nou protest pașnic în această duminică pentru a scanda împotriva legilor adoptate de către noua majoritate formată din PSRM și Platforma „Pentru Moldova”.

Ieri, mai multe persoane s-au adunat în fața Parlamentului Republicii Moldova și au protestat. Aceștia scandau „jos mafia”.

De asemenea, la ședința parlamentului de ieri, deputații PAS și DA au blocat tribuna parlamentului din cauză că ordinea de zi a fost întocmită cu multe încălcări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente