(foto) Cadouri îndrăznețe și originale de Crăciun, pe care le poți cumpăra online

FotoJet

Ești în pană de idei de cadouri originale de Crăciun pentru prietenii tăi? Acceptă provocarea de cadouri îndrăznețe și neobișnuite pe care le poți cumpăra online.

Ideea acestui articol a fost preluată de pe boredpanda.com.

# Mănuși

Pe timp de iarnă, mănușile sunt un accesoriu obligatoriu dacă nu dorești să-ți înghețe mâinile. Acum, poți cumpăra o pereche de mănuși care pot fi un instrument de a le răspunde oamenilor care te enervează, fără a rosti vreun cuvânt.

# AirSticks

Apple AirPods au devenit un element-cheie pentru gadgetul tău. Se întâmplă uneori când nu ai unde pune căștile, mai ales când ești la masă servind sushi. Acum, poți cumpăra bețișoare speciale care împacă varza și capra. Atunci când nu mai ai nevoie de căști le poți anexa pe bețișoare și să savurezi din sushile preferate.

# Zaruri pentru divertisment

Uneori dorim să privim ceva, dar nu știm ce anume. În aceste situații ne-ar ajuta o simplă întâmplare care ne-ar schimba rutina. Cumpără zarurile care decid în locul ce să privești la televizor: seriale, detective, filme criminale. De asemenea, zarurile aleg în locul tău și platforma de streaming unde vei privi filmul căzut la întâmplare.

# Masă puzzle

Vrei să introduci ceva nou în designul interior al camerei tale? Comandă o masă care se asamblează diferit de celelalte mese obișnuite. Aici tu vei trebui să combini jocul în puzzle și munca asiduă pentru a obține o suprafață netedă și pregătită să pentru exploatare.

# Pernă pentru smartphone

Dispozitivul nostru are nevoie și el de odihnă într-un loc sigur, nu sub pat, sub pernă sau pe masa de lucru. Chiar dacă este asigurat cu o husă și cu o sticlă de protecție, oferă-i telefonului tău încă un level securitate și confort.

# Cartea „101 lucruri inventate inutil”

Explorează cele 101 invenții inutile create pentru a ușura viața oamenilor. Carte cuprinde peste 200 de pagini,, cu fotografii descriptive ale produselor și descrieri ale fiecăreia dintre invențiile lansate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente