(doc, video) Deputatul PAS Mihail Popșoi a anunțat că PSRM, PP „ȘOR” și Pentru Moldova au numit noi președinți ai comisiilor parlamentare

popsoi

Deputatul PAS Mihail Popșoi a anunțat în cadrul unui briefing de presă că PSRM, PP „ȘOR” și Pentru Moldova au numit noi președinți ai comisiilor parlamentare. Câțiva deputați din Pentru Moldova și PP „ȘOR” au fost numiți președinți de comisii parlamentare.

„Dezmălțul în Parlamentul Republicii Moldova ia amploare la fel cu ia amploare și criza economică. Socialiștii împreună cu Partidul «ȘOR» și Pentru Moldova au schimbat mai mulți președinți de comisii, au numit un nou vicepreședinte al parlamentului. Noi, la ședința plenară de astăzi, nu vom participa. Toate proiectele de lege care au fost votate ieri și care urmează să fie astăzi votate sunt anticonstituționale. Îi somăm pe socialiști să se oprească și să se gândească bine înainte să escaladeze acest conflict”, a declarat deputatul.

Vezi mai jos ce schimbări au fost votate.

Sergiu Sîrbu l-a înlocuit pe Alexandru Jizdan la Comisia securitate naţională, apărare şi ordine publică
Violeta Ivanov l-a înlocuit pe Igor Vremea la Comisia politică externă şi integrare europeană
Marina Tauber l-a înlocuit pe Nicolae Ciubuc la Comisia mediu și dezvoltare regională.

Amintim că pentru ziua de astăzi a fost programată o nouă ședință a parlamentului. Pe ordinea de zi sunt incluse aproape 40 de proiecte de lege.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente