Deputații PAS și DA din nou au blocat ședința parlamentului cerând modificarea ordinii de zi. „N-o să vă permitem să trișați”

Parlament

Deputații PAS și DA continuă să blocheze tribuna parlamentului din cauză că ordinea de zi de astăzi a fost întocmită cu multe încălcări.

Prin urmare, deputatul Igor Grosu (PAS) a spus că: „Așa cum voi, PSRM și Partidul «ȘOR», ați trișat și ieri și azi și continuați să trișați, noi n-o să acceptăm această minciună pe care doriți să ne-o livrați azi. Soluția e foarte simplă. Închidem ședința și ne convocăm în Biroul permanent al parlamentului și stabilim o altă agendă. În rest, toate sunt minciuni pe care doriți să le livrați lui Dodon lui Șor”.

Propunerea lui Grosu a fost respinsă, iar vice prim-ministrul finanțelor a început să prezinte proiectul de lege a bugetului de stat. Acesta nu a putut să prezinte întregul document, deoarece deputații PAS și DA strigau „Rusine! Rușine!”. Vlad Batrîncea a fost nevoit să întrerupă din nou ședința de astăzi pentru o oră.

Azi, deputații urmau să dezbată trei proiecte de lege cu referire la bugetul de stat, bugetul în medicină și bugetul asigurărilor sociale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente