(quiz-uri) Verifică-ți cunoștințele în domeniul justiției. Răspunde corect și câștigă premii

justitie-1920×1020-c-default
Foto: www.promptmedia.ro

În cadrul Campaniei Naționale pentru o Justiție Sănătoasă, Asociația Presei Independente (API) și portalul de știri diez.md vă propun trei quiz-uri de testare a cunoștințelor în domeniul justiției.

Testele au nivele diferite de complexitate: ușor, mediu, dificil și le oferă posibilitatea tuturor doritorilor să-și verifice cunoștințele în domeniul justiție și să obțină cunoștințe noi care îi vor proteja de abuzuri și ilegalități.

 Atenție! API va premia câte trei persoane la fiecare categorie (în total, nouă persoane) care vor răspunde corect la întrebările testelor până pe 24 decembrie 2020 inclusiv. Premiile vor consta din tricouri, căni, umbrele și alte materiale promoționale, în funcție de complexitatea testului. Câștigătorii vor fi selectați prin tragerea la sorți care va fi realizată cu ajutorul generatorului online de rezultate RANDOM (dacă generatorul online va selecta aceeași persoană de mai multe ori, ea va fi premiată o singură dată). Puteți deveni câștigător al concursului chiar dacă răspundeți la un singur test, dacă veți avea noroc la tragerea la sorți, iar șansele vor crește dacă răspundeți corect la toate trei teste.

Pentru a participa la tragerea la sorți, este obligatoriu să faceți o captură de ecran la rezultatul obținut și să o adăugați în comentariile știrii de pe Facebook. Nu uitați să menționați și dificultatea quiz-ului pe care l-ați rezolvat.

Succes tuturor!

Quiz ușor

Quiz mediu

# Quiz dificil

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente