(video) Maia Sandu va depune jurământul pe 24 sau 25 decembrie. Igor Dodon: „Trebuie să transmitem puterea”

Maia Sandu Dodon

Igor Dodon a anunțat că își va exercita atribuțiile constituționale până în data de 24 decembrie, ziua când a fost învestit în această funcție în 2016. Potrivit acestuia, depunerea jurământului și învestirea Maiei Sandu în funcție ar putea avea loc pe 24 sau 25 decembrie.

„Trebuie să transmitem puterea noii președinte alese și să asigurăm tot ceea ce ține de inaugurare. Colegii din administrația președinției au contactat reprezentanții Maiei Sandu în acest sens. Din câte știu, se preconizează depunerea jurământului pentru data de 24 sau 25 decembrie. Tot ce va fi necesar îi vom pune la dispoziție noii președinte alese”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii sale.

Amintim că, pe 15 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat turul II al alegerilor prezidențiale. Pentru fotoliul de președinte au luptat Maia Sandu (PAS) și Igor Dodon (independent, susținut de PSRM). Conform rezultatelor, câștigătoare este Maia Sandu. Aceasta urmează să dețină mandatul de președintă a Republicii Moldova pentru o perioadă de patru ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente