(video) Dacă ai avut o experiență de violență, fă-te și tu auzită! Istoriile vor ajunge la cei 101 deputați din parlament

femei

Centrul de Drept al Femeilor a lansat campania „Dragă deputat(ă), ascultă-mă și pe mine”, care își propune să readucă subiectul violenței față de femei și al violenței în familie pe agenda autorităților, să sensibilizeze publicul despre gravitatea fenomenului, să îndemne persoanele din anturajul victimelor să le susțină, pentru ca acestea să rupă cercul violenței definitiv.

Astfel, victimele violenței, persoanele lor apropiate, dar și persoanele care nu pot rămâne indiferente față de cazurile de violență sunt îndemnate să trimită poveștile lor, în format text, video sau audio, printr-un mesaj pe pagina de Facebook, la e-mailul [email protected] sau la adresa poștală: Centrul de Drept al Femeilor (CDF), str. M. Kogălniceanu, 87, MD-2009, Chișinău, Republica Moldova.

Iar Centrul de Drept al Femeilor, la rândul lor, vor aduna toate aceste istorii și le vor expedia către fiecare din cei 101 de deputați din Parlamentul Republicii Moldova, pentru a le demonstra gravitatea fenomenului și a readuce pe agenda publică subiectul violenței față de femei și a violenței în familie, având drept obiectiv final – alinierea legislației în acest domeniu la standardele internaționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente