Electric Castle pregătește noul show pentru anul 2021, chiar dacă situația pandemică este incertă

978×0
Foto: Adevărul.ro

Edițiile din acest an ale festivalurilor Electric Castle, Untold, Neversea și Summer Well au fost anulate din pricina pandemiei de coronavirus, iar data reluării show-urilor încă este incertă. Cu toate acestea, organizatorii festivalului Electric Castle, susținut an de an la Bonțida din județul Cluj, au anunțat deja cine sunt artiștii pentru ediția din 2021.

Anunțul a fost făcut de către organizatorii festivalului pe Facebook, iar show-ul este programat în perioada 14-18 iulie. Mai mult, biletele au fost puse deja în vânzare.

„Spargem gheața chiar de astăzi. Suntem primul festival din România care anunțăm artiști pentru anul viitor. Va fi un an atipic, speranță este, lumea va fi mult mai pregătită și suntem siguri că într-o formă sau alta Electric Castle va avea loc în 2021.

Avem foarte multe scenarii pe care lucrăm și e firesc, întrucât evoluția lucrurilor încă nu este foarte clară”, se arată în mesajul postat, joi, de organizatori.

În plus, artiști cunosocuți la nivel mondial au confirmat deja prezența la festival pentru anul viitor. Twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones sunt cap de afiș pentru Electric Castle 2021.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul de 599 de lei, până în 30 noiembrie. Acestea pot fi rezervate cu plata unui avans de 100 de lei și achitarea diferenței în iunie anul viitor. După expirarea acestei oferte, biletele vor costa 799 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente