Atenție, șoferi! Astăzi va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu

Drum reparații -diez

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 25 noiembrie 2020, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, pe tronsonul cuprins între strada Ion Inculeț și strada Gheorghe Cașu, în legătură cu executarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

În legătură cu necesitatea executării lucrărilor menționate, transportul public care traversează zona va activa cu traseu modificat, după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9 tur: din strada Grenoble pe strada Gh. Cașu, strada Pan Halippa, strada Ismail și în continuare pe traseul stabilit; retur: din strada Al. Mateevici, pe strada Pan Halippa, Șos. Hâncești, strada Miorița, strada Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;

Rutele de microbuz nr. 125, 190, 191 tur/retur: din strada Ismail, pe strada Pan Halippa, strada Al. Cosmescu, strada M. Lomonosov, strada I. Nistor, strada Gh. Cașu și în continuare pe traseul stabilit;

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente