UTM a organizat, în regim online, conferința economică internațională „Competitivitate și dezvoltare durabilă” 

online conferință

Pe 20 noiembrie 2020, Facultatea Inginerie Economică și Business a UTM a organizat, în regim online, Conferința economică internațională „Competitivitate și dezvoltare durabilă”.

Deși în anul curent nu a fost posibilă desfășurarea acestui important eveniment în auditoriile renovate și înzestrate cu echipamente moderne ale facultății, ci doar în format online, interesul și gradul de participare a fost unul sporit – dublu fața de anul trecut. Cei 92 de participanți la conferință au reprezentat 21 de instituții, inclusiv 14 instituții internaționale din 6 țări – România, Ucraina, Rusia, SUA, Franța, Israel. De remarcat a fost și caracterul bilingv al evenimentului (roman-englez), o parte din prezentări făcându-le în limba engleză și cercetătorii din cadrul FIEB.

În mesajele lor de salut, prof. univ., dr. hab. Larisa BUGAIAN, prorectoră UTM probleme financiare și relații internaționale, și conf. univ., dr. Rafael CILOCI, decan FIEB, au menționat că secțiunile conferinței includ diverse arii actuale, cum ar fi:

Secțiunea 1 CIRCULAR ECONOMY: REALITIES, CHALLENGES, TRENDS;

Secțiunea 2 MODERN ECONOMIC POLICIES. MARKETING OF XXI-ST CENTURY;

Secțiunea 3 DIGITAL ECONOMY: OPPORTUNITIES AND RISKS. INNOVATION AND SUSTAINABILITY;

Secțiunea 4 MANAGEMENT AND LEADERSHIP. FINANCE & ACCOUNTING.

Conferința a constituit o veritabilă rampă pentru un eficient schimb de opinii, discuțiile continuând în secțiuni chiar și peste programul prevăzut, dar și un prilej fericit pentru inițierea unor noi activități de colaborare și lansarea unor proiecte în beneficiul instituțiilor participante.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente