Până la 90 % reducere pe elefant.md! Start Black Friday

skin-BF2020_MD 2

Elefant.md, mall-ul online al familiei tale, așa cum îl cunoaște toată lumea, intră în cursa reducerilor de Black Friday! Retailerul propune oferte grandioase și promite cele mai bune prețuri din acest an!

Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, L’oreal, Casio, Fossil, Esprit și Lego sunt doar câteva dintre brandurile prezente pe magazinul elefant.md de Black Friday.

Pentru iubitorii de lecturi, elefant.md a scos la vânzare mii de cărți cu un discount de peste 70 %, în limbile română, rusă și engleză. Atenție, însă – stocul este limitat! 

O categorie cu zeci de branduri este cea cosmetică și de parfumuri. Și aici reducerile sunt generoase – puteți găsi produsul preferat și la un preț tăiat cu 80 %! elefant.md mai are o noutate – cosmeticele coreene! Aproape 300 de produse de top se regăsesc acum pe site. 

Și mămicile vor avea o grea alegere în fața numeroaselor chilipiruri pentru copii, a cărților pentru cei mici și a articolelor de îngrijire bebe. 

O investiție pe care o puteți face acum de Black Friday este un ceas la care visați de ceva timp. Un Casio sau Fossil poate fi găsit cu o reducere de 40-50 %, în timp ce un Pierre Cardin poate fi cumpărat și cu un discount de 70 %!

Nu putem să nu menționăm despre ofertele la parfumuri! Practic toate aromele sunt la preț redus cu până la 80 %, iar alegerea este variată pentru femei și bărbați. Pe elefant.md puteți găsi de la ape de toaletă ușoare la parfumuri de nișă sofisticate și arome orientale, atât de căutate acum! 

Pentru o experiență de shopping cât mai plăcută, clienții elefant.md au opțiunea livrării coletului la domiciliu sau a ridicării personale în showroom-ul din Chișinău. Apropo, livrarea este posibilă în orice colț al Republicii Moldova! Iar despre metodele de plată, cumpărătorii pot alege să o facă online sau la primirea produselor. 

Elefant.md este un magazin online cu produse din categoriile Carte, Parfumuri, Cosmetice, Jucării, Articole bebe și copii, Ceasuri și Bijuterii, Genți, Ochelari, Home&Deco și Electro. 

Oferta de Black Friday durează între 23 și 27 noiembrie 2020.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente