(foto) Lucrările de reparație a străzii Albișoara sunt gata în proporție de 98 la sută

My Post (5)

Lucrările de reparație a străzii Albișoara sunt gata în proporție de 98 la sută. Au fost finalizate lucrările de așternere a betonului asfaltic pe tot sectorul supus reparației, strada Albișoara fiind circulabilă integral. Urmează finalizarea lucrărilor de aplicare a marcajului rutier și de amenajare a acceselor laterale.

Lucrările de drum cu o valoare de peste 75 000 000 de lei au fost executate etapizat, strada fiind divizată în 5 tronsoane de drum. În prezent, are loc așternerea stratului de uzură pe tronsonul adiacent situat între strada Pușkin și strada Grigore Vieru, în zona S.A. „Apă-Canal” Chişinău.

„Reparația calitativă a străzii Albișoara este importantă pentru întreg municipiul. Apreciem pozitiv eforturile depuse de antreprenor pentru executarea lucrărilor de drum în termeni restrânși, chiar dacă acesta s-a confruntat cu mai multe impedimente. S-a lucrat pe timp de zi și pe timp de noapte, astfel încât astăzi să putem prezenta un progres al lucrărilor de 98 %”, a accentuat Directorul General Interimar al ASD, Veaceslav Potop.

Startul lucrărilor pe tronsonul cu o lungime de 4,1 km s-a dat la începutul lunii august, urmând a fi încheiate până la sfârșitul lunii noiembrie a anului curent.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente