(video) Surpriză pentru fanii DC. A fost publicat noul trailer pentru Justice League

justice

Justice League este departe de a fi unul dintre cele mai apreciate filme din universul DC, dar va avea parte de o a doua iterație, pe HBO Max.

Destinul filmului Justice League a fost unul foarte controversat. Pentru cea mai mare parte a producție, Zack Snyder a ocupat poziția de regizor, în timp ce soția sa, Deborah Snyder, a fost producător. După decesul fiicei lor în martie 2017, aceștia s-au retras din proiect, iar Joss Whedon a preluat poziția de regizor. Acesta din urmă a refilmat o serie de scene, iar prin editare, s-a distanțat semnificativ de viziunea și intențiile lui Snyder, scrie playtech.ro.

În final, filmul a ieșit unul destul de prost, cu 45 de puncte pe Metacritic și 6,3 pe IMDb. Frustrat în ceea ce privește rezultatul final, Zack Snyder a stabilit împreună cu Warner Bros. că va relansa Justice League într-o ediție Director′s Cut. Momentan, nu este foarte clar cât de mari vor fi diferențele față de primul film, dar cei de HBO sunt suficient de încrezători în rezultat, încât au făcut o investiție semnificativă.

Viitorul Justice League va fi distribuit doar prin intermediul HBO Max la o dată necunoscută din 2021. Va fi oferit sub forma unui mini serial din patru părți, iar din postările pe Twitter ale lui Snyder, se anunță a fi unul destul de spectaculos.

Chiar dacă nu știm când va ajunge în online, din noul trailer încep să fie evidente schimbările față de iterație de acum câțiva ani. Pentru a defini tonul din spatele Zack Snyder′s Justice League, pe coloana sonoră a trailer-ului a fost utilizată piesa Hallelujah.

Pe HBO Max, Justice League Director’s Cut va fi oferit sub forma a patru episoade publicate la distanță de o săptămână cu durata de o oră fiecare. Costurile sunt însă mult mai mari decât se aștepta cineva. Pe lângă cele 300 de milioane investite în producție inițială, efortul lui Snyder cu filmările suplimentare a costat 70 de milioane de dolari. Noul teaser trailer îl poți vedea mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente