Chișinăul va avea totuși brad de Crăciun. Ion Ceban spune că acesta va fi amenajat în centrul capitalei

1

Chiar dacă acum câteva zile, Ion Chicu a declarat că tradiționalul brad din Piața Marii Adunări Naționale nu va fi amenajat în acest an, edilul capitalei este de altă părere, menționând că pomul de Crăciun va fi amenajat în centru, cel mai probabil în Parcul Catedralei, în fața Arcului de Triumf.

Ceban a scris într-o postare pe Facebook că târguri și iarmaroace de Crăciun nu vor fi organizate în acest an din cauza crizei pandemice, dar, în schimb, tradiționalul pom de Crăciun va fi amenajat în Parcul Catedralei în fața Arcului de Triumf, iar în scuar vor fi amplasate decorațiuni.

„Pretorii vor prezenta un concept de amenajare a tuturor parcurilor și scuarurilor din sectoare, ținând cont de situația pandemică, cu păstrarea tuturor normelor și rigorilor actuale, luând ca exemplu acțiunile altor țări în această perioadă. Acest lucru presupune instalarea unor brazi, decoruri minime și fără zone de comerț pentru a evita aglomerațiile”, scrie Ceban.

Edilul capitalei a venit cu un apel către toți cetățenii de a păstră distanța și regulile de protecție atunci când vor vizita aceste locații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente