Fracțiunea Partidul „ȘOR” și ex-deputații din PRO MOLDOVA au constituit Platforma „Pentru Moldova”

Parlament
Foto: Parlament flikr

Astăzi, a fost creată o nouă platformă parlamentară numită „Pentru Moldova”. În componența acesteia intră deputații fracțiunii „ȘOR” și ex-deputații democrați care au plecat și de la PRO MOLDOVA.

Cei nouă deputați ai fracțiunii „ȘOR” s-au unit cu șase foști deputați democrați și PRO MOLDOVA și au creau grupul parlamentar Platforma „Pentru Moldova”. Secretarul noii entități a fost ales Sergiu Sîrbu.

„După un blocaj de peste două luni, a fost convocat plenul parlamentului, iar de pe Platforma parlamentară «Pentru Moldova» vom insista avansarea unei agende clare și eficiente, cu proiecte care să vină în sprijinul oamenilor! Vom susține și vom vota toate proiectele bune pentru cetățeni, pentru oameni, pentru Moldova! Mizăm pe aceeași abordare din partea tuturor fracțiunilor parlamentare”, a comentat Sergiu Sîrbu.

Ulterior, deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu precizări în legătură cu crearea Platformei „Pentru Moldova”. Potrivit lui, nu este vorba despre un grup parlamentar, ci despre un bloc politic. În acest sens, fracțiunea Partidului „ȘOR” își continuă activitatea, iar cei șase deputați ex-„PRO MOLDOVA” vor activa în calitate de parlamentari neafiliați.

Taguri: #Parlament 2020
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente