Alătură-te online, pe Zoom, la Startup Grind Chisinau cu Manuel Koelman

sg-cover-Manuel-04

Alătură-te online, pe Zoom, la Startup Grind Chisinau cu Manuel Koelman. From Zero to Hero: A Corona Turnaround Story. Evenimentul va fi în limba engleză.

Manuel Koelman va împărtăși cea mai mare provocare antreprenorială cu care s-a confruntat vreodată compania sa, PIRATE.global: „Într-o săptămână, toate veniturile au ajuns la zero. Ne-au mai rămas rezerve de o lună în bancă. Am pierdut contracte de mulți ani. A trebuit să rambursăm o sumă semnificativă de plăți în avans”.

Manuel a construit companii începând din 2003 și a experimentat roller coaster-ul antreprenorial. În acest timp, a condus companii de unul (el însuși) și cele cu peste 100 de angajați.

Din 2010, misiunea lui Manuel cu PIRATE.global este de a promova și dezvolta activ antreprenoriatul și gândirea antreprenorială.

De asemenea, Manuel îi ajută pe directorii corporativi să înțeleagă tehnologiile disruptive și ADN-ului startup-urilor și îi ajută să-l traducă în strategie digitală și acțiuni specifice.

Conectează-te direct cu invitatul nostru și cu ceilalți participanți, rezervând un loc virtual (pentru doar 5 $): LINK
Sau poți viziona transmisiunea live pe pagina evenimentului. Apasă pe Going și primește notificările despre live.
Evenimentul are loc pe 20 noiembrie, de la ora 20.00 online.

Startup Grind Chisinau, ediția lunii noiembrie, este organizată în cadrul Techstars Moldova Startup Week. Află ce alte oportunități și evenimente vor fi la Startup Week aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente